Bine ați venit la Kokolosh!

Peste 600 de mp de distracție

Hai la joaca!

Locul de joacă Kokolosh este amplasat în incinta Lotus Center Oradea. Kokolosh este o adevarată atracție pentru copii. Avem pregatită o zonă pentru copii mici 0-3 anișori, un traseu pentru escaladat, tobogane, trambuline, simulator de realitate virtuala, căsuțe tematice și multe altele. Pentru părinți avem rezervată o zonă specială, unde aceștia se pot relaxa răsfoind o revistă și savurând o cafea de specialitate sau diverse băuturi proaspăt preparate de noi.

loc de joaca Oradea

Kokolosh Nufărul

Amplasat în zona de food court a complexului comercial Lotus Center, locul de joacă Kokolosh este paradisul copiilor, în timp ce adulții se pot bucura de o sesiune de shopping. 

Evenimente speciale

Sărbătorește ziua ta de naștere la Kokolosh! Noi ne ocupăm de toate detaliile.

petreceri aniversare Oradea

Tarife loc de joacă

 30 min – 12 lei

 60 min – 20 lei

 90 min – 26 lei

120 min – 32 lei

150 min – 36 lei

180 min – 42 lei

   3+ ore – 14 lei/ora

Adorat în egală măsură și de părinți

Un loc de joacă unic. Este curat, jucării frumoase și de calitate, personalul foarte drăguț și atent. Mâncarea este delicioasă! Recomand cu încredere!

laura pascalau
Laura Pașcalău

Azi am fost și noi prima data la un spațiu de joaca! Fetița are 3 ani și pot spune că singură a cerut să o ducem aici.
Tare ne-am bucurat să găsim un loc cald, voie bună, jucării atent așezate și o domnișoară (Alexandra), drăguța și extrem de atentă la nevoile celor mici!
Ne bucurăm că am avut o experiență frumoasă și vă asigurăm de considerația noastră. Sigur vom reveni!

Iulia Vesa Oprean

Este un loc de joacă excelent, dar si  pentru petreceri aniversare. Am apreciat curățenia, amenajarea, luminozitatea și comportamentul deosebit al personalului.

Ban Olimpia